Ce înseamnă Web Marketing?

Activitatea de Web Marketing sau Digital Marketing este o activitate indispensabilă pentru o companie: scopul este de a vinde produse sau servicii. Indiferent dacă este vorba despre un comerț electronic sau o afacere locală mică, în zilele noastre nu poți face mari lucruri fără ajutorul marketing-ului online pentru a-ți dezvolta afacerea.

Dar ce înseamnă mai exact  Web Marketing? Este vorba despre o ramură de marketing care utilizează canalele online pentru a atinge mai multe obiective: obținerea unei vizibilități mai bune pentru o companie sau o marcă, creșterea volumului de vânzări, obținerea de noi clienți potențiali. Toate acestea pot fi realizate numai printr-o strategie de marketing online precisă care să țină cont de nevoile personale ale fiecărei afaceri.

web-marketing-levup

Levup Web Solutions este o agenție internațională de digital marketing, cu sediul în Timișoara, expertă în strategii si consultanță de marketing online. Lucrăm la publicitatea pe internet studiind împreuna cu clienții noștri cele mai eficiente strategii de maximizare a profiturilor pe termen scurt și lung.

Servicii de Web Marketing

Uneori, etichetele pot stereotipiza sau banaliza munca, atât tehnică, cât și creativă, care se află în spatele dezvoltării unui întreg proiect. Dar, pentru a înțelege sprijinul oferit de agenția noastră web, am enumerat mai jos niște activități cu care ne putem rafina domeniul de acțiune.

OPTIMIZARE SEO

Vrei să îmbunătățești performanța site-ului tău? Ai auzit de SEO, dar nu știi exact ce este?

Continuă să citești!

WEB DESIGN

Vrei un nou site web? Levup este agenția de web design pentru tine!

Continuă să citești!

SOCIAL MEDIA

Social Advertising: ajungi la țintă prin intermediul rețelelor sociale.

Continuă să citești!

GOOGLE ADS

Îmbunătățește poziționarea pe Google pentru a ajunge la un public relevant.

Continuă să citești!